Hoteller & lejligheder

Inden jeg bestiller flybillet, plejer jeg at tjekke udvalget af hoteller og lejligheder ud. Det er ikke altid lige nemt, at finde noget på Manhattan til en god pris, medmindre du er i rigtig god tid. Personligt vil jeg helst ikke op over de kr. 1.000,- for en overnatning. Mine krav til hotellet er, at det skal ligge tæt på subway station, der skal være eget toilet/bad og køleskab. Det er bare så dejligt, at have mulighed for, at havde lidt mad og drikke på køl, især da der ikke er morgenmad på de fleste hoteller. Selvfølgelig kan du købe morgenmad på hvert gadehjørne, men det bliver hurtigt dyrt og ret usundt 😀

Mit favorit område er helt klart Upper West Side, der ligger alle de butikker, cafeer og restauranter du har brug for, og der er ikke ret mange turister. Jeg er blevet ret glad for, Days Inn hotel på W 94th St. Det ligger 10 min. fra Central park og Riverside Waterfront Park. Området Greenwich Village, er også rigtig hyggeligt, med sine mange små gader, cafeer og butikker. Washington Square Park ligger også i dette område.

Hvis du vil ha et billigt ophold, så bo uden for Manhattan. Brooklyn og Queens er et godt eksempel, men HUSK at undersøge om der er subway tæt på. Selv betaler jeg hellere lidt mere og bor på Manhattan, jeg føler mig tryg ved at gå på gaden, også når det er mørkt. (fra Downtown – Upper/East Side) Det er bare ikke det samme at bo “udenfor” , selvom der er fedt de andre steder.

Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert, på mine ture 🙂 Stoppet toiletter, kakerlakker på det ellers så flotte hotel. Boet Uptown, Midtown, Brooklyn, hotel og lejlighed. Boet i et område, der var kendt for drive-bys ( skyderier fra køretøjer )  så det er en rigtig god ide, at undersøge området, inden du booker hotel 😀 Syv, ni, tretten 😀 bank under bordet, jeg har kun en gang, været ude for en ubehagelig oplevelse, det var omkring Times Square, hvor min veninde og jeg gik på fortovet, da en mand lige pludselig ud af det blå, vælter en stor metal skraldespand ned foran mig 😀 Omg. vi blev forskrækket og den var centimeter fra at ramme mine tæer, det kunne ha været kønt, at skulle have haltet på resten af turen 😀

Hvis der ikke er køleskab på værelset, så skriv til hotellet eller spørg ved ankomsten 🙂 Det koster ca. $50 for en uges leje. Jeg pakker gerne lidt paptallerkner og plastbestik med i kufferten, det er rart at have med. De fleste supermarkeder har gratis bestik og servietter ved udgangen, så det kan man jo også bare benytte 🙂

Jeg samler gerne alle mine småpenge, i et lille glas på natbordet, så er der lidt til rengøringspersonalet ved afrejse. Jeg gider heller ikke slæbe rundt på alle de mønter 😀 De har 1, 5, 10, 25 og 50 Cent.

Husk at medbringe en rejseadapter, den gør at du kan anvende danske stik i USA kontakter.

Upper West Side, 79th st.
Upper West Side, 79th st.
Imperial Court Hotel
Imperial Court Hotel
Luksus tekøkken :D
Den smukke Lobby.
Luksus tekøkken :D
Luksus tekøkken 😀
New Yorker badeværelse.
New Yorker badeværelse.
Girls bathroom :D
Girls bathroom 😀
Ohhh yes... Der er også kakerlakker på Upper West Side :D
Ohhh yes… Der er også kakerlakker på Upper West Side 😀
Brooklyn, Atlantic Ave.
Brooklyn, Atlantic Ave.
Best Western Plus Arena Hotel.
Best Western Plus Arena Hotel.
Du får bare så meget mere, for pengene i Brooklyn.
Du får bare så meget mere, for pengene i Brooklyn.
Et af de få hoteller, med morgenmad.
Et af de få hoteller, der serverer morgenmad.
Midtown, 41st St.
Midtown, 41st St.
Det er sjældent, at du finder hotel eller lejlighed med balkon.
Det er sjældent, at du finder hotel/lejlighed med balkon, på Manhattan.
Studio Apartment
Studio Apartment
Lækkert badeværelse på Metro Apartments.
Lækkert badeværelse på Metro Apartments.
Luksus med separat soveværelse :)
Luksus med separat soveværelse 🙂
Upper West Side, 94th St.
Upper West Side, 94th St.
Lobby på Days Inn Hotel.
Lobby på Days Inn Hotel.
Det mindste værelse, jeg har boet på :D
Det mindste værelse, jeg har boet på 😀
Så fin en udsigt :)
Så fin en udsigt 🙂
Denne gang var vi mere heldige, med størrelsen på vores værelse.
Denne gang var vi mere heldige, med størrelsen på vores værelse.
En af de hyggelige gader, Upper West Side.
En af de hyggelige gader, Upper West Side.
Washington Square Park
Greenwich Village, Washington Square Park.
The Washington Square Arch
The Washington Square Arch

 

Skriv et svar