Governors Island

Jeg tror ikke, at jeg har været andre steder i verden, hvor der er så forskelligt som i New York, med det mener jeg, at med en rejsetid på 15 min. kan du komme fra den ene “verden”, til den anden 🙂 Fra kaos på Times Square, til ro og palmer på Governors Island, Chinatown med sine mange kinesiske immigranter, der stort set kun taler deres modersmål, Bronx der er kendt for sin berygtet kriminalitet, det smukke Upper West og det rige Upper East, New York har det hele.

Når du skal besøge Governors Island, tager du færgen fra Lower Manhattan, 10 south st. og det koster $2 for en enkelt billet. Du kan også sejle fra Brooklyn, Pier 6. Governors Island er åben alle dage, fra juni – sep. Den smukke tur over vandet, tager ca. 10 min. fra Manhattan.

Vi tog et smut med færgen en torsdag formiddag, selvom det var overskyet, var det stadig lunt (husk det blæser en del ude på vandet, så ha en varm trøje med) Der var ikke ret mange turister, så det var jo bare så lækkert 🙂 Vi gik øen rundt, men næste gang skal vi helt klart leje cykler 🙂 Du når bare så meget mere, og dine fødder vil takke dig 😀

Governors Island har så meget at byde på, der er den smukkeste udsigt til Lower Manhattans skyline, Frihedsgudinden og Brooklyn Bridge. Der er legepladser for store og små, kunst og massere af historie. Øen er det perfekte sted til en picnic, tag selv maden med, eller køb den i en af de mange Food Trucks.

Velkommen til Governors Island :)
Velkommen til Governors Island 🙂
Den smukkeste udsigt, over Manhattan :)
Den smukkeste udsigt, over Manhattan 🙂
Castle Williams
Castle Williams
St. Cornelius Chapel
St. Cornelius Chapel
Et af de smukke huse :)
Et af de smukke huse 🙂
Et lille kig indenfor.
Et lille kig indenfor.
Den "lille" dame.
Den “lille” dame.
Hammock Grove
Hammock Grove
Som at være på landet :D
Som at være på landet 😀
Der er også lidt for børnene :)
Der er også lidt for børnene 🙂
Tid til en lille pause :)
Tid til en lille pause 🙂
Lej en cykel :D
Lej en cykel 😀 $35/time
Jeg er vild, med de røde bænke, hængekøjer og stole <3
Jeg er vild, med de røde bænke, hængekøjer og stole <3
Bye bye Governors Island.
Bye bye Governors Island.

 

 

Skriv et svar