Times Square

Times Square, også kaldet “verdens centrum” er turistet, hektisk og fyldt med trafikkøer, men jeg skal lige forbi, hver gang jeg er i New York 🙂 Jeg synes der er for proppet, men jeg elsker alle de mange neonskilte, souvenirbutikker og gadeshows 🙂

Er du vild med chokolade (som mig) vil du elske M&M´s og Hershey´s World, de har et kæmpe udvalg, men prisen er i den dyre ende. Lur evt. når du er i kiosker eller supermarkeder, de plejer at have et godt udvalg, til næsten ingen penge 😉 Hvis du vil shoppe er der rig mulighed for dette, alle de store kæder har adresse på Times Square. bl.a. Levi´s, Yankees, Sephora & MAC.

Jeg plejer at købe en lækker sandwich/salat og en kold Lemonade hos Pret A Manger, så tager jeg det med over på den store røde trappe og spiser mens jeg kigger på mennesker 🙂 Det er hyggeligt. Prøv at undgå de kedelige hotdogs på hvert gadehjørne, og gå efter de Food Trucks hvor der er lange køer (= god mad)

Skal der ske noget en aften, så snup en øl på B.B King Blues Club eller tag på Sky Room (Rooftop Bar) hvor der er den smukkeste udsigt over byen. De er lidt dyre, en cocktail ligger på $15/20 men så får du til gengæld, udsigt for alle pengene 😉 Broadway har selvfølgelig en masse teater og musicals at vælge imellem, tjek deres program ud  http://www.broadway.com Husk at bestille i god tid.

The Red Stairs,Times Square
The Red Stairs
Her kan man kun, elske reklamer :)
Her kan man kun, elske reklamer 🙂
The Red tables, Times Square
The Red tables
The Naked Cowboy, Times Square
The Naked Cowboy
Free Hugs :)
Free Hugs 🙂
Food Trucks
Food Trucks
NYPD
NYPD
Carlo´s Bakery
Carlo´s Bakery
M&M´s World
M&M´s World
M&M Statue of Liberty
M&M Statue of Liberty
Times Square
Times Square
NYPD, Times Square
NYPD, Times Square
Endnu smukkere, når mørket falder på :)
Endnu smukkere, når mørket falder på 🙂
Times Square
Times Square

 

 

Skriv et svar