Green-Wood Cemetery

Den smukke indgang.

Min veninde og jeg havde planlagt en tur på Green-Wood Cemetery i Brooklyn, vi tog subway dertil, men stod af alt for tidligt. (Den kører ellers lige til “døren” linje D, N, R 25 st.) Vi må have set meget opgivende ud, med vores store bykort 😀 for der kom en mand og spurgte om han kunne hjælpe os. Vi forklarede hvor vi skulle hen og han fortalte, at der var lang vej. Han tilbød os at give et lift derud og jeg sagde ja tak, han var jo brandmand, så ham kunne vi nok stole på. Min veninde sad og sagde alt muligt i bilen; hvad nu hvis han låser dørene eller vi bliver kidnappet 😀 men han var nu rigtig flink og vi kom godt frem. Bagefter kunne vi godt se, at det var nok ikke så smart og det gør vi IKKE igen. Ha ha.

Indgangen til kirkegården er virkelig smuk og hvis du er heldig, så kan du se nogle af de mange Monk papegøjer der holder til (det var vi så ikke)

Hvis du vil gå turen på egen hånd, så print et kort over Green-Wood ud og ha med, da den er ret stor. http://www.green-wood.com/map-of-green-wood-cemetery/ Man kan også booke en trolley tour og det koster $15 for 2 timer. Husk at tjekke hvilke dage de kører og bestil gerne billetten på forhånd, da der er begrænset pladser. Hvis du kommer til Brooklyn, så vil jeg anbefale dig, at bruge et par timer her 🙂

Et af de mange smukke gravkamre.
Så smukt <3
hhhhh
Mausoleums på Green-Wood.
Green-Wood Chapel
Green-Wood Chapel
Green-Wood Chapel
Green-Wood Chapel
Green-Wood Cemetery pond
Green-Wood Cemetery pond
kkkkk
Flere smukke gravsteder.
En Hejrer på søen.
En Hejrer på søen.
Den smukke indgang.
Den smukke indgang.
Billede lånt fra Google.
Billede lånt fra Google. 😀

Skriv et svar