Shopping

New York er drømme byen når det gælder shopping. Det kan være nødvendigt med en ekstra kuffert hjem, hvis man er rigtig glad for at shoppe som mig, det er skønt. Der er mange penge at spare, hvis du går efter mærkevarer og du behøver ikke kun gå i Outlets for at finde dem, andre butikker er tit lige så billige. Jeg kan ikke nævne alle de fantastiske butikker der er, så jeg har valgt mine egne favoritter.

 

  • Duane Reade: er klart nr. 1. på min liste. Det er “Matas”, apotek og supermarked i et. De sidste 2 gange jeg har været i New York, har jeg været så heldig at De har været min nabo. Du sparer mange penge på mærker som Paul Mitchell, Kevin Murphy og Macadamia produkter. Jeg har aldrig set så meget håndkøbsmedicin, ting man skal ha recept på herhjemme. Jeg glemmer aldrig da jeg købte nogle Strepsils, efter 1. minut følte jeg hele min mund sov, som når man er blevet bedøvet hos tandlægen, ha ha blev sku helt forskrækket. Så derfor køber jeg ikke noget af den slags mere. Der er stor forskel på størrelsen af deres butikker, nogle er små, mens andre er i flere etager, og dem kan jeg ekstra godt lide ;0)

 

  • Ricky´s: er drømme butikken for alle der elsker makeup, hårprodukter, alt til negle, skincare osv. De har også en voksen afdeling ;O) som ligger bagved et forhæng, ha ha nu lyder det næsten creepy. Det er en rigtig rigtig fed butik og deres udvalg er kæmpe.

 

  • Century 21: finder du på Manhatten og i Brooklyn. De har mærkevarer til outlet priser og er du i New York under udsalg er det endnu bedre :O) De har både herre, dame og børnetøj. Parfumer, accessories, køkkenting og alt muligt andet godt. Her kan man godt bruge et par timer. Deres afdelinger med tasker, punge og sko er bare i top, så det kan være en god idé at starte med at besøge Century 21.

 

  • Woodbury Outlet: ligger en times kørsel fra Manhattan og du kan tage bussen der op, det koster ca. $30 for en retur billet. Der ligger 220 butikker, så det er bare med at starte fra en ende af :O) og de har åbent alle ugens dage kl. 09.00 – 21.00 . Jeg vil anbefale Woodbury, hvis du er i New York i 1 uge + da der hurtigt kan gå en hel dag med det, medmindre du virkelig er Outlet fan. Der er super hyggeligt og det ligger i smukke omgivelser. Det er jo USA, så der er mange muligheder for at holde en pause og få lidt mad og drikke ;O)

 

Gå en tur ad 5th Avenue, eller tag en tur i Macy´s hvis vejret ikke er godt. Bloomingdale´s, Barneys, ja der er lidt for en hver smag og pengepung. Jeg skal lige huske at sige, at det er billigere at bestille ekstra baggage hjemmefra. Der er nogle hundrede at spare. Det kan godt være svært, at finde en billig kuffert på Manhattan, så pak en stor sportstaske med i kufferten hjemmefra.

Woodbury Outlet
Woodbury Outlet
Macy´s
Macy´s
Macy´s
Macy´s

 

Niketown 6 E 57th St.
Niketown 6 E 57th St.
jjjjj
Små parfumer fra Sephora.
æ
Mine 2 favoritter fra LUSH.
Jeg er stor fan af New York City souvenirs :D
Jeg er stor fan af New York City souvenirs 😀

 

 

Skriv et svar