Sex and the City

Carrie Bradshaws hjem i Sex and the City

Jeg er stor fan af serien; Sex and the City og har selvfølgelig været forbi nogle at seriens hotspots, Magnolia Bakery, trappen til Carries hjem, New York Public Library ( hvor Mr. Big aflyser bryllupet ) Central Park osv.

Området Greenwich Village er hyggeligt og jeg går altid en tur ad Bleecker Street, hvor bl.a. Marc Jacobs, Michael Kors, Zadig and Voltaire ligger. Hvis du bliver sulten undervejs er der mange hyggelige spisesteder. Er du til burger så prøv; The Spotted Pig ( 314 W 11th St )

Carrie Bradshaws adresse i serien/filmen er; 245 East 73rd St, men den eksisterer ikke i virkeligheden, du finder den i stedet på 66 Perry Street.

Du kan købe en billet til en guided bustur som varer 3.5 time og kommer forbi over 40 steder fra Serien/filmen, bl.a. Charlottes galleri, Buddakan hvor Carrie og Mr. Big holder prøvemiddag, Aiden og Steves bar ( Scout ) Den koster ca. 340 kr. Jeg har ikke selv prøvet den, men den får gode anmeldelser.

 

Magnolia Bakery
Magnolia Bakery
Cupcakes med chokolade frosting
Cupcakes med chokolade frosting
Jimmy Choo på Bleecker Street
Jimmy Choo på Bleecker Street
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Perry Street
Carrie Bradshaws hjem i Sex and the City
Carrie Bradshaws hjem i Sex and the City
New York Public Library
New York Public Library
New York Public Library
New York Public Library
Jeg kan ikke lide Cosmopolitan :D
Jeg kan ikke lide Cosmopolitan :o)
Central Park
Central Park
Central Park
Central Park

 

 

 

 

Skriv et svar