Williamsburg

Williamsburg er den hippe Brooklyn bydel, hvor vintage, shopping, mad og alternativ gadekunst pryder gadebilledet.

Jeg vælger gerne en lørdag, hvis jeg skal besøge området, der bliver nemlig holdt mad & loppemarked året rundt ( lørdage ) kl. 11.00 – 18.00 ( East River State Park ) Du kan købe den bedste pizza med hjemmelavet mozzarella, som de står og laver på stedet.

Smut forbi Artists & Fleas, det er et indendørs marked med 100 forskellige boder, hvor de sælger kunst, vintage, egne design i form af smykker, hatte, tøj og en masse andet. Det er en sjov oplevelse at gå på opdagelse her. Tag kuglepennen med og skriv en hilsen på deres toilet. Artists & Flea ligger på 70 North 7th Street.

Første gang jeg tog til Williamsburg var med min veninde, vi havde planlagt en shopping tur på Bedford Avenue, ja ja skal lige tilføje at gaden er den længste i Brooklyn ( 16.4 km. ) og vi startede i den “forkerte” ende, det endte med at vi måtte give op efter rigtig mange km. på en stor trafikeret vej og ingen butikker. Nogle dage efter tog vi Subway til Bedford Avenue Station linie L, og så kom vi til den hyggelige del af gaden, med små butikker, restauranter og barer.

jjjjjjjjjj
Chrysler Building
Kunst i Williamsburg
Kunst i Williamsburg
Mere kunst :)
Mere kunst 🙂
gggggggg
East River
kkkkkk
East River
hhhhhhhh
Artists & Fleas 
Mig på Bedford Avenue
Mig på Bedford Avenue.
Brooklyn Flea Market
Brooklyn Flea Market
kkkkkk
Brooklyn Flea Market
Café på North 7th St.
Café på North 7th St.

Skriv et svar